Pro mobilní telefony existuje několik aplikací, které obsahují ranní zamyšlení na každý den, lekce Průvodce studiem Bible, které se probírají každou sobotu v první části bohoslužby, a zpěvník „Zpívejme Hospodinu“.

Aplikaci „Ranní zamyšlení“ jejíž součástí jsou i lekce „Průvodce studiem Bible“ pro telefony s operačním systémem Android je možné stáhnout zdarma v Google Play.

Aplikaci „Ranní zamyšlení“ s materiálem „Průvodce studiem Bible“ pro telefony s operačním systémem Windows je možné získat ve Windows Store.

Aplikaci „Zpěvník CASD – Zpívejme Hospodinu“ pro telefony s operačním systémem Android je možné stáhnout v Google Play. Zpěvník obsahuje texty písní ze zpěvníků Zpívejme Hospodinu, Spievajme Hospodinovi a Písně Sionské.

Aplikaci „Bible – offline překlady“ pro telefony s operačním systémem Android je možné získat v Google Play. Aplikace umožňuje číst Bibli v různých překladech (k dispozici je Bible kralická, Český ekumenický překlad, Překlad 21. století a Český studijní překlad). Po stažení překladu je možné Bibli používat i bez připojení k internetu.

Zároveň je k dispozici několik archivů s celými ročníky časopisů Znamení doby, Advent, Za obzorem a řadou dalších materiálů.

Časopis Za obzoremwww.zaobzoremlive.cz/casopis

Časopis Advent (archiv od roku 2002): http://advent.advent-orion.cz

Časopis Znamení doby (archiv od roku 1968): http://znamenidoby.advent-orion.cz

Různé materiály a články: http://www.advent-orion.cz/edokumenty