Mladí muži,

připravili jsme pro vás jedinečnou akci, která je určena pouze pro muže ve věku 18 – 30 let. Máme velkou radost, že můžeme tuto akci realizovat, protože chceme dopřát mladým mužům v církvi, aby se mohli rozvíjet, růst a naplňovat poslání, které Bůh uložil speciálně právě nám mužům. Akci jsme nazvali King’s men a chceme se společně jako chlapi učit být “muži podle Božího srdce”.

Zveme Vás do slovenské přírody v okolí Nízkých Tater. Budeme chodit po horách (Chopok, Ďumbier), splouvat řeku Hron, prožívat společenství a probírat témata, která se specificky dotýkají nás mužů.

Akce bude probíhat od středy 29. 5. do neděle 2. 6. 2024. Začínat budeme společně v Ostravě na hlavním nádraží 29. 5. 2024 v 8:30, protože už naše společná cesta vlakem bude dobrodružným začátkem akce. Končit budeme v neděli 2. 6. 2024 odpoledne opět v Ostravě na hlavním nádraží. Pro ty, kteří jsou z daleka, plánujeme možnost přespání z úterý 28. 5. na středu v jednom z ostravských sborů.

Cena za tuto akci je pro vás pouze 1.900,- Kč a obsahuje cestu vlakem na akci i z akce (Ostrava, hl.n.), ubytování, půjčovné lodí, pojištění a částečně i  jídlo. Akce je samozřejmě z velké části dotovaná církví.

Ohledně jídla pro vás bude v průběhu akce zajištěna voda, pečivo dle potřeby a dále sobotní oběd a večeře. Ostatní je na vás. Takže doporučujeme zásoby mussli, sušeného ovoce, pomazánek (pozor na ty, které se musí skladovat v lednici), instantních jídel (k tomu je zapotřebí plynový vařič). Hodí se i mussli tyčinky, oříšky a další instantní doplnění energie. Program je nabitý a rozhodně nebude čas na přípravu složitých jídel.

Z oblečení doporučujeme trička s krátkým i dlouhým rukávem, kalhoty i kraťasy, spodní prádlo a ponožky, plavky. Dále doporučujeme nezapomenout teplé oblečení pro večery a noci, bundu, větrovku, pevné boty, boty do vody, pokrývku hlavy, pláštěnku nebo pončo – slovenské hory mívají rozmarné počasí. Dále hygienické potřeby, ručník a utěrku. 

Budete potřebovat vlastní stan (ideálně se domluvit ve dvojicích až trojicích, podle velikosti stanu), spacák, polštář, karimatku, funkční baterku (na mobily nespoléhejte), repelent proti hmyzu, opalovací krém, menší hotovost v EUR, plynový vařič včetně kartuše, ešus, lžíci, hrníček (ideálně plechový, ať se dá použít na plynový vařič), menší batoh na túry a sluneční brýle.

Kapacita akce je omezená na 40 osob, takže dlouho neváhejte a přihlaste se co nejdříve (od 3. 4. 2024) na www.mssmladez.cz!

 

Těšíme se na společné dobrodružství s vámi a naším Bohem!

 

Za organizační tým,

Daniel Kašlík

email: dkaslik@casd.cz

tel.: +420 777 571 012