Jde o hudební vyprávění osobního příběhu Marie Magdaleny. Tedy ženy, která se s Ježíšem setkala osobně za pro ni pravděpodobně velmi dramatických okolností. Zažila dotek jeho uzdravující moci. Viděla jeho moc v životech jiných lidí. Viděla jeho oběť na kříži, a nakonec byla svědkem i jeho vzkříšení. Jako pěvecký sbor vystupujeme v tomto programu s komorním orchestrem složeným ze členů Janáčkovy filharmonie Ostrava a hostů, slovo přednáší herečka Eva Kodešová.

V loňském roce jsme tento program natočili ve spolupráci s HopeTV v Neratově v Orlických horách. Spolu s nahrávkou jsme vydali knihu, která nese stejný název a obsahuje nejen texty všech písní, ale i text samotného vyprávění a další doplňující materiály. Kniha je unikátní v tom, že pomocí QR kódů odkazuje přímo na záznam koncertu na YouTube.

Představení knihy i nahrávky pro Moravu a Slezsko jsme naplánovali na neděli 21. 4. do Ostravy. Koncert i s představením a „křtem“ knihy Nebem překvapená se uskuteční v novém koncertním sále Fakulty umění Ostravské univerzity. Vstupenky na koncert jsou v předprodeji na www.ostravainfo.cz. Kapacita sálu je omezená počtem 211 míst.

Byla by velká škoda nechat si tuto příležitost ujít. Můžete ji využít k pozvání svých přátel, kteří by třeba do prostor našich modliteben nikdy nepřišli a naopak „neutrální“ prostředí koncertního sálu akceptují. Vstupenku na koncert je možné lidem také darovat a tím jim nabídnout poslech biblického vyprávění. Navíc námi vydanou knihu k nahrávce bude zatím možné zakoupit pouze na koncertu.

Všechny vás zveme a budeme rádi, když 21. 4. uvidíme zaplněný sál lidmi, kteří se nechají oslovit příběhem o Kristu, o milosti a o naději.