Milí manželé,

rádi bychom vás pozvali na víkendové setkání s Mgr. Milenou Mikulkovou, které proběhne na Visalajích (Resort Beskydy u manželů Maďových) od 17.-19. 9. 2021 na téma: Proměny manželství.

Cena je 2 200 Kč/pár, chůva 700 Kč, dítě do 3 let zdarma. Platby posílejte na účet MSS CASD č. 1644247329/0800 var. symbol 161021003. Možno uhradit pobyt též na místě v hotovosti.

V ideálním případě přijeďte sami jako pár. Pokud máte malé dítko, které potřebuje stálou péči, vezměte si s sebou chůvu, která vám zajistí hlídání během přednášek a skupinek. Chceme věřit, že se v září opatření vydaná vládou nezkomplikují natolik, že bychom byli nuceni přejít na online setkání. Pokud byste chtěli prožít tento víkend s námi, zaregistrujte se ZDE do 12. 9. Kapacita je omezená.

Více o tématu setkání:

Manželství je proces. Začíná, roste, vyvíjí se a proměňuje se. Některé proměny nás těší, jiné s námi zamávají a některé dokonce ohrozí. Jak s nimi počítat, jak je zvládnout a jak z nich vytěžit. Víkendovka Proměny manželství podle ročních období  přispívá  k  porozumění sobě, druhému  a charakteristice našeho vztahu. Každé “roční období” nám něco nabízí a ale něco nám i bere. A je zajímavé, že roční období nelze časovat – i během jednoho dne se mohou vystřídat všechna čtyři.

Program:

Pátek: Dynamika párového soužití
Sobota 1: Čtyři roční období manželství – jaro
Sobota 2: Čtyři roční období manželství – léto
Sobota 3: Čtyři roční období manželství – podzim
Neděle 1: Čtyři roční období manželství – zima
Neděle 2: Shrnutí – manželství v proměnách času

Před akcí dostanete ještě dopis s bližšími informacemi i s ohledem na aktuální situaci kolem Covidu-19. Mějte se prima a Bůh vás ochraňuj.

Těší se na vás Milena Mikulková, Martin a Pavla Žůrkovi, Jakub a Lucka Chládkovi.