Milé sestry, milí bratři a přátelé,

zveme vás na Biblický týden ČS, který proběhne v termínu od 28. července do 4. srpna 2024 v KC Immanuel v Dlouhém u Ždírce nad Doubravou. Hlavním hostem a řečníkem bude HARALD GIESEBRECHT, vedoucí mládeže a křesťanského domova Norské unie CASD, autor několika knih (v češtině vyšla kniha Cože? Bůh? To nemůžeš myslet vážně…) a aktivní zakládající nových sborů.

TÉMA: SÍLA SLOVA – Jak pomalu dokážeš číst Bibli?

Stručný úvod do tématu, představení řečníka a plakát najdete na www.biblickytyden.cz.

Dopolední blok přednášek bude doplněn prací a diskuzí ve skupinkách. Odpoledne můžeme strávit při workshopech, sportovních aktivitách, dobrovolnické činnosti či na výletě po okolí. V době dopoledních přednášek a večerního programu bude pro děti ve věku 3–15 let zajištěn program.  Připravujeme širokou nabídku workshopů ve dvou kategoriích – přednášky s diskuzí a aktivity – budou v pondělí, úterý a ve čtvrtek. Ve stejných dnech v jiném čase bude nabídka různých sportovních činností. Opět také počítáme s nočními modlitebními řetězy a časem na modlitbu po obědě.

PŘIHLAŠOVÁNÍ: pouze elektronickou cestou zde (www.biblickytyden.cz, registrace), bude spuštěno v pondělí 6. května v 16:00 hodin a ukončeno bude v neděli 26. května. Aby bylo možné přihlášku odeslat, musí být u všech zájemců vyplněny následující údaje: jméno a příjmení, datum narození, adresa, požadované místo k ubytování a typ stravy – s masem nebo vegetariánská (vždy pouze na celý týden) v plné penzi nebo polopenzi nebo pouze snídaně (ta je v ceně ubytování). Opět bude v přihlášce možnost zaškrtnout políčko „chci být dobrovolníkem“, a tím si buď vyzkoušet službu, kterou byste mohli v budoucnu realizovat ve svém městě, část svého času věnovat lidem kolem sebe, nebo prostě pomoci místnímu sboru být užitečným tam, kde působí.
Prosíme, abyste se do vybraných pokojů a chatek hlásili v tom počtu, jaký je u nich uveden. V případě, že nevyužijete plnou kapacitu místnosti, mohou být neobsazená lůžka zaplněna dalšími zájemci. Nechcete-li poskytnout volné lůžko dalším zájemcům, rezervujte si prosím všechna lůžka v pokoji, cena se vám však navýší dle ceníků na www.immanuel.cz.

Po ukončení registrace zašleme na mail kontaktní osoby potvrzení s celkovou cenou, číslem účtu a přiděleným var. symbolem. V případě nemoci nebo jiného vážného důvodu Vám bude platba za pobyt vrácena.

Děkujeme, že se budete spolu s námi modlit o moudrost a věříme, že nás Bůh povede nejen při plánování, ale i v každodenní realitě našeho života.

Za České sdružení

Vít Vurst

Kontakt/dotazy: Ingrid Škábová, M: 734 521 610, E: ingrid@casd.cz.